Bicrawler: Enriqueix les teues TM amb llocs web multilingües

Bicrawler és una eina web gratuïta que et permet, en un parell de clics, obtenir el contingut d’un lloc web multilingüe en format TMX amb totes les frases paral·leles disponibles. Bicrawler duu a terme diferents procediments per a garantir una eixida fiable: segmenta oracions, alinea, paraleliza, neteja i et presenta les oracions relacionades en format TMX.

Si vols utilitzar Bicrawler, visita http://bicrawler.com, inicia sessió amb el teu compte de Google, escull un parell de llengües i un lloc web, i espera els resultats! El procés pot tardar un poc a processar tota la informació de la pàgina web. Pots comprovar l’estat de la teua tasca en tot moment en la interfície.

Bicrawler s’ofereix gratis durant 1 hora. Si necessites més temps o parells addicionals de llengües, posa’t en contacte amb el suport tècnic de Prompsit en info@prompsit.com.

Bicrawler

https://es.slideshare.net/jojumarca/enriching-tmx-with-multilingual-websites-bicrawler

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.