Final de l’Olimpíada Lingüística d’Espanya (OLE)

L’Olimpíada Lingüística d’Espanya (OLE) és una competició que fomenta que estudiants de secundària i batxillerat desenvolupen estratègies per a la resolució de problemes relacionats amb llengües de tot el món.
ole_2014
Els seus objectius són:

  • Fomentar en els estudiants les estratègies de resolució de problemes tant individualment com en grup.
  • Desenvolupar l’interès dels estudiants per la lingüística i el coneixement de noves llengües.
  • Acostar als estudiants a disciplines relacionades amb la lingüística computacional, tals com la lingüística, la traducció i la informàtica.

Enguany l’OLE 2014 es desenvolupa en l’àmbit de la província d’Alacant. On 405 estudiants es van presentar a la proves de la primera ronda, dels quals 77 es van classificar per a la ronda final espanyola.

El 21 de març serà la final de l’Olimpíada Lingüística d’Espanya (OLE) 2014. Esdeveniment organitzat per diverses de les institucions que formen part del projecte europeu Abu-MaTran: Prompsit Language Engineering, la Dublin City University (DCU) i la Universitat d’Alacant (UA).
Així mateix l’Olimpíada compta amb el suport de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i del seu Parc Científic i Empresarial (Fundació Quòrum), així com també del comitè organitzador de la IOL (Olimpíada Lingüística Internacional) qui recolzen activament la iniciativa.

Després d’aquesta final, es triarà al campió i subcampió de l’OLE i es compondrà l’equip que representarà a Espanya en l’Olimpíada lingüística internacional al juliol de 2014 que tindrà lloc a Pequín (Xina).

La final de l’OLE 2014 es desenvoluparà en l’edifici Innova (Nau de la Innovació – UMH) a partir de les 9.30 hores. L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta.

Pots trobar més informació en http://ole.abumatran.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.