Gema Ramírez, Directora General de Prompsit, participa en la iniciativa Innogate to Silicon Valley

L’empresa Prompsit del Parc Científic-Empresarial de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ha participat juntament amb altres tres empreses situades en parcs científics i tecnològics de la Comunitat Valenciana, en el programa Entrepreneurship Innogate (The Gateway of Innovation).
Innogate té com a objectiu crear un canal de transferència de tecnologia i innovació entre empreses i emprenedors situats a la Comunitat Valenciana i Silicon Valley en San Francisco, referència mundial de la innovació. Aquest programa ha sigut desenvolupat en col·laboració amb l’empresa Opinno, especialitzada en la implantació d’empreses tecnològiques espanyoles en l’àrea de San Francisco.
Segons comenta Gema Ramírez, Directora General de Prompsit, “La setmana de l’Innogate és una setmana d’immersió intensiva en el clima de negocis del Silicon Valley.
Aquesta experiència et brinda la possibilitat de reunir-te amb diversos possibles inversors, partners i clients. Assistim a un parell de xarrades sobre la manera de fer negocis en el Silicon Valley, sobre com la innovació és un component fonamental del sector tecnològic o sobre els interessos d’inversors i business angels. També participem en una sessió tutoritzada per a millorar el famós elevator pitch (la teua idea o el teu negoci en 2 minuts), ens reunim amb un bufet d’advocats on ens van ensenyar els aspectes legals per a fer negocis ací i vam estar en un taller de treball per a parlar en públic. Vam tenir la possibilitat de veure diverses incubadores i acceleradores d’empreses així com a emprenedors que han llançat el seu negoci en aquesta zona. Visitem diverses de les empreses més innovadores del moment i alguna de les clàssiques. Tot açò barrejat amb les entrevistes personals a possibles partners i amb la pràctica de l’esport californià típic de la zona: el networking”.

Notícia publicada en la revista APTE TECHNO http://www.apte.org/es/documents/aptetechnon36.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.