Un proyecto de Prompsit Innova para Analysiq

Analysiq

Analysiq es una empresa experta en sistemas de explotación de información para inteligencia y seguridad que trabaja para varias de las mayores multinacionales del mundo. El procesamiento de información en distintas lenguas mediante el uso, adaptación y desarrollo de tecnologías, es uno de los componentes de la cartera de servicios que ofrece Analysiq a través de una alianza estratégica con Prompsit.

Necesidades del cliente

Una coneguda multinacional petroliera es va interessar per incorporar al seu procés de gestió d'informació un servei de traducció multilingüe.

Soluciones adoptadas

Per a les llengües requerides que ja formaven part de l'oferta de Prompsit, es va oferir una adaptació al domini del client a partir de corpora específics. Per als parells de llengües no existents, tots ells entre llengües no emparentades, Prompsit va crear diversos traductors nous sobre la tecnologia híbrida Apertium-Moses. Addicionalment,  Prompsit va desenvolupar un mòdul de gestió terminològica i el va alimentar de manera semiautomàtica per a assegurar-ne la coherència de les traduccions.

Resultado del proyecto

Com a resultat, el client té integrat al seu sistema de processament d'informació la possibilitat de traduir des de diverses llengües a la seua llengua de treball habitual i poder realitzar sobre aquesta traducció operacions d'intel·ligència.