Un projecte de Prompsit Innova per a Analysiq

Analysiq

Analysiq és una empresa experta en sistemes d’explotació d’informació per a intel·ligència i seguretat que treballa per a algunes de les majors multinacionals del món. El processament d’informació en llengües diferents mitjançant l’ús, adaptació i desenvolupament de tecnologies, és un dels components de la cartera de serveis que ofereix Analysiq a través d’una aliança estratègica amb Prompsit.

Necessitats del Client

Una coneguda multinacional petroliera es va interessar per incorporar al seu procés de gestió d'informació un servei de traducció multilingüe.

Solucions adoptades

Per a les llengües requerides que ja formaven part de l'oferta de Prompsit, es va oferir una adaptació al domini del client a partir de corpora específics. Per als parells de llengües no existents, tots ells entre llengües no emparentades, Prompsit va crear diversos traductors nous sobre la tecnologia híbrida Apertium-Moses. Addicionalment, Prompsit va desenvolupar un mòdul de gestió terminològica i el va alimentar de manera semiautomàtica per a assegurar-ne la coherència de les traduccions.

Resultat del projecte

Com a resultat, el client té integrat al seu sistema de processament d'informació la possibilitat de traduir des de diverses llengües a la seua llengua de treball habitual i poder realitzar sobre aquesta traducció operacions d'intel·ligència.