Un projecte de Prompsit Innova per a Analysiq

Analysiq

Analysiq és una empresa experta en sistemes d’explotació d’informació per a intel·ligència i seguretat que treballa per a algunes de les majors multinacionals del món. El processament d’informació en llengües diferents mitjançant l’ús, adaptació i desenvolupament de tecnologies, és un dels components de la cartera de serveis que ofereix Analysiq a través d’una aliança estratègica amb Prompsit.

Necessitats del Client

Una coneguda entitat bancària internacional tenia com a necessitat la identificació automatitzada d'entitats en grans volums de textos per a dur a terme operacions d'intel·ligència.

Solucions adoptades

Després d'estudiar algunes alternatives lliures, Prompsit va construir un extractor  d'entitats basat en les dades dels diccionaris dels traductors de la plataforma Apertium. Aquest extractor va ser adaptat a la tasca d'identificació de les entitats requerides (noms de llocs, persones, telèfons, etc.).

Resultat del projecte

Com a resultat, el client obté en pocs segons un informe automàtic que detalla la tipologia i el nombre d'aparicions de les entitats presents en un text.